Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
3.000 KR. SPARET PÅ FORSIKRINGER
 
 
Lasse Bech Erlendsson, uddannet tandlæge i 2008.
Ledende afdelingstandlæge i Vejle.
 
 "Jeg har haft mine forsikringer i Tryghedsordningerne i TF, siden jeg startede på studiet i 2003. Jeg har været godt tilfreds med Tryg, som er et af de selskaber Tryghedsordningerne samarbejder med om private forsikringer. Tryg har hjulpet mig, blandt andet i forbindelse med et indbrud og en knust rude i huset.
 
I sommer fik vi et stenslag på bilruden, så ruden måtte skiftes. Det kostede 2.643 kr. Selvrisikoen er på 2.500 kr., så jeg tænkte, at det ikke var besværet værd at melde skaden. Firmaet, der reparerede skaden, meldte det imidlertid til Tryg - en procedure, de har. Pludselig kom der nu besked fra forsikringsselskabet om, at jeg ikke længere var elitebilist. På grund af skaden, der kostede dem 143 kr., ville min præmie stige 1/3 de næste fem år.
 
Sagen irriterede mig, og da jeg gennem årene flere gange har tænkt på at tjekke, om der var et alternativ til Tryghedsord- ningernes forsikringstilbud, besluttede jeg, at nu skulle det være.
 
Det, der måske også har holdt mig tilbage er, at både min hustru og jeg, der arbejder i hver vores sektor, havde vores forsikringer i TF. Jeg har tænkt, at det var besværligt.
 
Jeg ringede til ATO, der hurtigt satte mig i forbindelse med RUNA, som er deres samarbejdspartner på privatforsikringer. RUNA tilbød at sende en mand ud helt uforpligtende for at gennemgå husstandens forsikringer. I den time, han var hos os, fik vi gennemgået det hele, og det viste sig, at min kone og jeg kun havde brug for seks forskellige forsikringer. Alle kunne tegnes i mit navn, fordi vi er gift*
 
RUNA sagde, at mine forsikringer sådan set var udmærkede, men at RUNA kunne matche dem og endda gøre det billigere for os og i nogle tilfælde tilbyde bedre vilkår. På bundlinjen ville vi spare 3.000 kr. om året ved at skifte selskab. Jeg skrev under med det samme. Et lille ekstra plus: Min nye bilforsikring har ikke en præmie, der stiger trods eventuelle skader.
 
Det er godt at få øjnene op for, hvor meget og hvordan man præcis er dækket. Jeg kan klart anbefale, at man ikke lader sine forsikrings- og gruppelivsaftaler være bestemmende for, hvor man som tandlæge har sit faglige tilhørsforhold.”
 
 
*Det er ikke længere muligt at få besøg af en rådgiver, men RUNA hjælper dig gerne over telefonen.