Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

PFA Forebygger

Kort om PFA Forebygger     

PFA Forebygger handler om at forebygge og vedligeholde, så dine smågener ikke udvikler sig til længerevarende sygemelding.​

  • Brug af forsikringen kræver ikke en henvisning fra din læge.
  • Du kan få behandling hos en fysioterapeut, massør, kiropraktor eller zoneterapeut. Det er muligt at kombinere behandlingsformer.
  • Du kan få behandling inden for 4 dage.*
  • Det er Falck Healthcare, der formidler kontakten til behandlerne.
  • PFA modtager ikke informationer om behandlingerne.
  • Book behandling direkte online på Mit PFA her 
  • Akut tid (behandling inden for 24 timer) skal du bestille på 33 74 37 71
    Du kan ringe imellem kl. 08.00-21.00.

*På helligdage og følgende dage er det ikke muligt at få behandling: Grundlovsdag, fra d. 23. december til d. 2. januar (begge dage inklusive), ugerne 29, 30 og 31, fredag efter Kr. Himmelfartsdag og mandag til onsdag forud for Skærtorsdag.

Har du ondt i ryggen, spændingshovedpine eller en anden mindre skavank, der er opstået i forbindelse med dit arbejde, kan du bruge PFA Forebygger. Hvis du er kommet til skade i fritiden – fx i forbindelse med sport – kan du ikke bruge forsikringen.​

​PFA EarlyCare 


Få hurtig hjælp, når helbredet halter

Med PFA EarlyCare kan du få hjælp til at komme hurtigt tilbage på arbejde. 

Vejledning og rådgivning til medarbejdere 
Med PFA EarlyCare kan medarbejderen få hjælp allerede fra den første dag ved en sygemelding. Medarbejderen ringer selv til PFA’s EarlyCare Hotline, hvor en Health Guide sidder klar til at rådgive og hjælpe med at sammensætte et forløb, der er tilpasset den enkelte.
Det hele menneske er kernen i PFA EarlyCare, så når vi starter et forløb, kigger vi ikke bare på den generelle trivsel på arbejdspladsen men også på kost, motion, søvn samt fysisk og mental sundhed. PFA EarlyCare tilbydes som en del af PFA Erhvervsevne.

Alle medlemmer af ATO, både privat og kommunalt ansatte, der har pensionsordning hos PFA, kan få glæde af PFA EarlyCare.

Sådan får du hjælp via EarlyCare
Du kan ringe til PFA på 70 12 50 00. Du er omfattet af PFA EarlyCare fra første sygedag.


Marts 2022.