Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Bliv forsikret i Runa Forsikring

Som medlem af Ansatte Tandlægers Organisation kan du købe private forsikringer hos Runa Forsikring.
 
’Bedst i test’ flere gange
Vores forsikringer er flere gange blevet kåret ”Bedst i Test” af Forbrugerrådet Tænk Penge.
Vi tilbyder forsikringer, som giver dig den økonomiske tryghed, du har brug for, hvis du bliver ramt af en skade eller en ulykke. Det gælder bl.a.:
 
• Indboforsikring 
• Bilforsikring 
• Husforsikring
• Ulykkesforsikring
• Rejseforsikring
 
Billig studieforsikring
Er du studerende, kan du købe en billig studieforsikring der omfatter indbo-, ulykkes- og rejseforsikring.
Et forsikringsfællesskab med mening og værdi for dig
Hos Runa Forsikring bliver du en del af et medlemsejet forsikringsfællesskab. Det betyder, at vi dækker ind for hinanden og deles om alt – også risikoen og regningen. Målet er at sikre dig den bedste dækning. Du kan forvente en god rådgivning og en tillidsfuld skadesbehandling. Og når du har haft indboforsikring i tre år, får du en loyalitetsrabat som tak for, at du er et trofast medlem af forsikringsfællesskabet. 

Ulykkesforsikring

Runas ulykkesforsikring dækker nødberedskabet.

Nye arbejdsopgaver eller frivilligt arbejde kan normalt betyde en dyrere ulykkesforsikring, Det gør det ikke hos Runa Forsikring! Danmark er i disse dage i en helt særlig situation. Heldigvis lever vi i et land, hvor rigtig mange gerne vil yde en ekstra indsat for at komme igennem krisen. Det er flot, og det skal ikke koste vores medlemmer ekstra penge til deres ulykkesforsikring, at de viser samfundssind. Derfor har Runa Forsikring besluttet, at hvis du har en heltidsulykkesforsikring hos os, så dækker vi dig også i dit arbejde i nødberedskabet, uden det koster ekstra. 

Er du studerende eller pensioneret medlem hos Lærerstandens Brandforsikring, Bauta Forsikring, Runa Forsikring eller LB Forsikring til PFA, vil du, uanset om du har en heltidsulykkesforsikring eller en fritidsulykkesforsikring, være dækket uden meromkostninger.

Dækningen gælder både arbejde for nødberedskaber i regionen, kommunen og hvis man tager frivillige vagter hos for eksempel Røde Kors Corona-hjælpenetværk. 

Runa Forsikring er en del af LB Forsikring, der også består af Lærerstandens Brandforsikring og Bauta Forsikring.
Ring, og få et tilbud på 33 95 76 82, eller læs mere på Runa Forsikrings hjemmeside. Eller se nedenfor, hvor nemt det er at få et tilbud fra RUNA forsikring. Du skal oplyse dit ATO medlemsnummer, når du henvender dig.

Du kan sammenligne priser på forsikringer på www.forsikringsguiden.dk

ATO-forsikringsforløb-2019.jpg


 
Kontaktperson i ATO: Lene Juul Jensen, 33 14 00 65 / ljj@ato.dk