Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Medieinfo ATO - information til annoncører 

Se datoerne for udsendelse af nyhedsbrevet under udsendelsesplan.

 Du har flere muligheder for at annoncere: 

  • Jobannonce på ATO's jobportal

  • Link til kursuskalenderen

  • Tekstannonce i nyhedsbrev

  • Bannerannonce i nyhedsbrev 

Jobannoncer

Indrykker du en jobannonce på vores jobportal, www.tandlaegejob.dk, kan du ramme en meget afgrænset målgruppe, nemlig privatansatte og kommunalt ansatte tandlæger. Indrykker du en jobannonce på vores jobportal, bliver den også bliver vist i jobdatabasen www.profiljob.dk. Det giver dig yderligere eksponering.


Når du køber en jobannonce på jobportalen www.tandlaegejob.dk køber du en pakkeløsning. Din jobannonce bliver vist på vores jobportal, www.tandlaegejob.dk og på vores hjemmeside, www.ato.dk,  i ansøgningsperioden. Udsender vi et nyhedsbrev mens din jobannonce er aktiv, kommer din jobannonce i nyhedsbrevet, ellers sender vi en selvstændig mail med stillingsannoncer en gang om måneden.

 

Pris for denne løsning: 8.200 kr. ekskl. moms

Materialekrav til annoncer
Ønsker du at indrykke en jobannonce, skal du sende os teksten til jobannoncen og et logo. Send teksten som et worddokument. Logoet til jobannoncen skal sendes i enten JGP – eller GIF format. Du skal ligeledes sende oplysninger om, hvordan stillingen kan søges. For at kunne fakturere jer, skal vi også bruge et EAN nummer eller CVR nummer.

Du skal vedhæftes både et stort (250x150 pixels) og et lille logo (100x60 pixels), når du bestiller en jobannonce.

Logoerne må maksimalt fylde 50 KB. Send materialet til Ann-Louise Madvig Sigfredsson pr. e-mail på alm@ato.dk

Link til kursuskalender
Afholder du et kursus, du gerne vil eksponere, kan du få dit kursus i vores kursuskalender. Du kan vælge mellem tre muligheder:

Kursus i kalender
Kurset bliver vist på www.ato.dk/kursuskalender, og på vores forside. Pris=0 kr.

Link til tilmelding
Ønsker du at linke direkte til din egen hjemmeside eller en tilmeldingsblanket, er det også muligt. Linket vil være aktivt i den periode, du ønsker det. Kursus vil være synligt på vores kursuskalender og på forsiden af www.ato.dk Pris= 1.200 kr. ekskl. moms.

Link til tilmelding og banner
Ønsker du at eksponere dit kursus yderligere, kan du ud over et link købe en bannerannonce i vores nyhedsbrev. Krav til materiale og format finder du under bannerreklamer. Pris= 3.960 kr. ekskl. moms.

Annonceplads i ATO’s nyhedsbrev
Vores redaktionelle profil er i vid udstrækning karakteriseret af viden der virker, fagpolitiske nyheder, personalia og nyheder fra den kommunale tandpleje. Vi udsender vores nyhedsbrev ca. hver tredje uge til omkring 1.400 modtagere.

Når du køber en annonce i ATO's nyhedsbrev bliver du dermed eksponeret for omkring 1.400 modtagere, der er en blanding af overtandlæger, klinikchefer, tandlæger og studerende.


Annoncemuligheder i nyhedsbrevet


Bannerannonce
Ønsker du at indrykke en bannerannonce i nyhedsbrevet er prisen= 3.200 kr. ekskl. moms.


Materiale til bannerannoncer i nyhedsbrevet skal leveres som JPEG-fil og må maksimalt fylde 20 KB, og måle 620x125 pixels. Husk også at medsendt en URL- adresse. Alt annoncemateriale skal sendes til Ann-Louise Madvig Sigfredsson, alm@ato.dk  senest kl. 12 dagen før nyhedsbrevet sendes ud.

Tekstannonce
Ønsker du at indrykke en tekstannonce i nyhedsbrevet, er prisen = 5.200 kr. ekskl. moms.


Materiale til tekstannoncer i nyhedsbrevet skal leveres som JPEG-fil og må maksimalt måle 620x400 pixels. Alt annoncemateriale skal sendes til Ann-Louise Madvig Sigfredsson, alm@ato.dk  senest kl. 12 dagen før nyhedsbrevet sendes ud.

Det er redaktionen, som beslutter placeringen af både tekst - og bannerannoncer i nyhedsbrevet.

*Ønsker du at bringe en jobannonce i nyhedsbrevet og på hjemmesiden, kontakt da Ann-Louise Madvig Sigfredsson på tlf.: 30 56 59 45 eller pr. e-mail alm@ato.dk

Du er velkommen til at kontakte Ann-Louise Madvig Sigfredsson, hvis du ikke kan nå at sende din jobannonce senest kl. 12.00 dagen før nyhedsbrevet bliver sendt ud.

Andre muligheder for at annoncere
Vi kan også tilbyde dig at være sponsor på et kursus og eller en temadag.

Kontakt
For yderligere informationer, forespørgsel og andet:
ATO
Ann-Louise Madvig Sigfredsson
Peter Bangs Vej 30, 4.
2000 Frederiksberg


alm@ato.dk
mobil 30 56 59 45


Om os
ATO er en faglig organisation, primært for de offentligt ansatte tandlæger. Vi har omkring 1.200 medlemmer og organiserer størstedelen af de tandlæger, der er beskæftiget i den kommunale tandpleje. Ud over de kommunale ansatte tandlæger har vi medlemmer, som er ansat på tandlægeskolerne, i privat praksis og inden for andre områder af tandplejen.

ATO's medier er en kombination af et elektronisk nyhedsbrev, vores hjemmeside: www.ato.dk og jobportalen: www.tandlaegejob.dk

Bliv medlem!10 gode grund til at blive medlem