Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

​Generalforsamling 2016

 

Ordinær generalforsamling i Ansatte Tandlægers Organisation afholdes torsdag den 13. oktober 2016 kl. 15.00 i Dok 5000, Havnegade 20, 5000 Odense C.
 
Generalforsamlingen afholdes med den i vedtægterne fastlagte dagsorden i det bemærkes at Hovedbestyrelsen stiller forslag til ændring af vedtægterne, så ikke tandlæger med interesse for området kan optages som passive medlemmer.
 
 
Generalforsamlingen indeholder valg til hovedbestyrelsen – så interesserede kandidater er velkomne til at give deres interesse til kende ved at kontakte formanden.
 
 
Vi starter generalforsamlingen med rundbordsdiskussioner af temaer, som du finder interessante. Har du emner du ønsker diskuteret, bedes du kontakte et hovedbestyrelsesmedlem eller ATO’s sekretariat ved Lars Holsaae lh@ato.dk Der er foreløbigt planlagt nedennævnte to emner:
 
 
• Hovedbestyrelsen ønsker en diskussion af lokalforeningernes fremtid set i lyset af, at en række lokalforeninger har nedlagt sig selv eller sammenlagt sig med andre, og flere sammenlægninger er på vej. Hvis lokalforeningerne er fortid – hvordan forankrer vi så arbejdet lokalt? Hvis lokalforeningerne ikke er fortid – hvordan reaktiverer vi dem så, så de bliver interessante for medlemmerne?
 
 
• Forhandlingsudvalget ønsker at diskutere OK 18 – hvilke temaer er vigtige for dig, og hvilke konkrete krav skal vi rejse. Kom og få direkte indflydelse på Forhandlingsudvalgets kommende oplæg til OK 18.
 
 
 
Opdateret 28. september 2016