Årshjul for studerende

Studerende Årshjul for studerende

Mød os, mens du studerer…

Studiestart
Ved studiestart i august er ATO til stede. Sammen med vores samarbejdspartner, Runa Forsikring, giver vi en præsentation af, hvem vi er. Vi kvitterer samtidig med præmier til det vindende hold i årets ATO-games*.
 
* Holdvis dystes i en række discipliner, opfundet til lejligheden af rusvejlederne. F.eks. ”finusløft” i grisekæber, gummistøvlekast, passage gennem labyrint og andre teambuildingsøvelser!

Sommerpraktik 
Sommerpraktik er et tilbud til alle studerende om en frivillig ulønnet praktik i kommunal tandpleje en til to uger i august, typisk i uge 33/34.
 
Formålet er at introducere dig til hverdagen i kommunal tandpleje, så hvis du studerer på et af de sidste semestre, er det en oplagt mulighed for at skabe netværk og erfaring.
 
Er du kun få semestre henne, så tal med sommerpraktikværten, så tandplejen kan tilrettelægge et forløb, der svarer til netop dit udgangspunkt.
 
Sommerpraktik blev lanceret første gang i juni 2012. I marts/april lægger vi de 15-20 Sommerpraktik-profiler på hjemmesiden, hvorefter du som studerende selv tager kontakt til den tandpleje, du gerne vil i praktik hos.
 
Der plejer at være omkring 30-35 pladser. De uddeles efter først-til-mølle-princippet. Indtil videre har over 100 studerende været i ATO Sommerpraktik.

ATO Session
En gang om året inviterer ATO til ATO-Session på begge skoler. Møderne har et relevant, fagligt indhold og oplægsholderne er enten medlemmer eller eksperter udefra. ATO Sessions er for alle tandlægestuderende. Temaerne har tidligere været fx udsatte børn og unge og kirurgi på børn og unge.
 
Infomøder om privat og kommunal tandpleje og ATO
FØR DU ER FÆRDIG SOM KANDIDAT inviterer ATO til infomøde i København og Aarhus –  “Snart kandidat”, hvor vi fortæller om arbejdet i privat og kommunal tandpleje og om ATO som forening. Samtidig klæder vi dig på til perioden, hvor du skal ud i både privat og offentlig tandpleje for at opnå din tilladelse til selvstændigt virke.

Gratis medlemskab
Det er gratis at være medlem af ATO mens du læser. Det gratis medlemskab gælder et år efter du er blevet kandidat, og i den periode betaler vi også din gruppelivsforsikring. 
 
Du har selvfølgelig præcis de samme fordele som andre medlemmer af foreningen – adgang til hele hjemmesiden, også de lukkede sider, samt dine personlige sider. Herudover modtager du vores nyhedsbrev hver 3. uge – direkte i din indbakke