Podcastinspiration til ledere

Podcastinspiration til ledere

Her en liste over podcasts som Emma Ramaki, overtandlæge i Norddjurs Kommunale Tandpleje lytter til. Hun kører dagligt halvanden time i bil og bruger derfor tiden til at holde sig fagligt opdateret.

Stetoskopet (sundhedsfaglig podcast med flere indfaldsvinkler: forskere, læger, patienter mm., der snakker om seneste forskning, tendenser, udfordringer i sundhedsvæsnet generelt)

Hjernen på overarbejde (psykologerne Vibeke Lunding-Gregersen og Henrik Tinglef, der snakker om compassion og om at give hjernen de bedste arbejdsbetingelser. Teori, videnskab og konkrete værktøjer og øget bevidsthed ifm. ledelse, effektivitet mm.)

Ledelse – Hvor svært kan det være? (Målrettet nye ledere. Ny gæst i hver afsnit, som er ny leder og hvilket læring der er kommet med opgaven: udfordringer og glæder ingen snakker om, når man søger stillingen)

DentalSound (Med tandlæge Maja Rindom. Fagspecifikke emner med nye gæster i hver episode – passionerede tandlæger, der deler deres viden indenfor fagets mange facetter)

Hjernekassen på P1 (Peter Lund Madsen som ekspert i hjernevidenskab og psykiatri snakker sammen med sine gæster om den menneskelige krop. Episoder tilbage fra 2013 og ind til i dag. Spændende episoder om børn og unde med diagnoser, men også alt aktuelt mellem himmel og jord)

Lytter ikke nødvendigvis til hver eneste episode, men søger efter spændende/relevante/aktuelle emner.