Hypnose og kommunikation i tandplejen

Åbent for tilmelding
Ledige pladser:
20
Tilmeldingsfrist:
30. sep. 2024
Afbud senest:
30. aug. 2024

Se program her

Kurset giver en indføring i hypnose med hypnotisk sprogbrug, induktionsmetoder til børn, etablering af safeplace, ressourceopbygning hos barnet og omkodning smerterefleks ved boremaskinens lyd. Der bliver vekslet mellem gruppehypnoser, demonstration og øvelser. Der gives desuden et indblik i hypnoses virkningsmekanismer og forskning på området, samt hypnosens historie. behandlingsmetoder illustreres med cases.

Der undervises desuden i grundlæggende færdigheder, som har betydning for at behandlingen af det tandlægeangste barn kan lykkes.

Kurset giver introduktion til angstlidelser hos børn, smertemekanismer, indføring i brug af skema til diagnostik af angst for tandbehandling og fobi, demonstration og træning i semistruktureret interview til angst. Der trænes i kropsprog og kommunikation efter Marte Meo metoden. Der gives indblik i tilvænning med et kognitivt perspektiv i kombination med hypnose. Desuden praktiske tips til forældresamarbejde og information om behandlingen i tandplejen. 

Kurset består af 3 dage i alt: et 2-dages internat og en opfølgningsdag. Vær opmærksom på, at du skal tilmelde dig opfølgningsdagen separat, da der også vil være mulighed for tidligere kursister at tilmelde sig til denne dag.

På opfølgningsdagen gives introduktion til hypnosemetoder til behandling af angst og smerte, ligesom kursisterne kan ønske genopfriskning af emner. Det forudsættes, at der i mellemliggende periode trænes i øvegrupper.

Arrangør
Tidspunkt
01. okt. 2024 - 02. okt. 2024
09:00 - 17:00
Sted
Rebel Workspace
Dampfærgevej 27-29, 5. sal, 2100 København Ø
Pris
Medlemspris:7.750,00 kr.
Ikke medlem:10.075,00 kr.

Alle priser vises inkl. moms.
Du kan pt. ikke tilmelde dig dette arrangement. Kontakt evt. Ansatte Tandlægers Organisation