Invitation - Kom til webinar om kvinder og pension

Åbent for medlemmer
Ledige pladser:
1000
Tilmeldingsfrist:
07. mar. 2024
Afbud senest:
08. mar. 2024

TILMELD VIA PFA: Webinar om kvinder og pension – Få styr på pensionen med Camilla Schjølin – PFA Ekstern Rådgivning/Kurser

Kvindernes Internationale Kampdag er lige om hjørnet, og i den forbindelse slår PFA et ekstra slag for kvinder og pension. Kvinders pension adskiller sig nemlig i høj grad fra mændenes, fordi kvinder i gennemsnit har 25 % mindre på deres pensionsopsparing. I kombination med, at kvinder ofte går på pension 1-2 år før mændene og ofte levere længere end mændene, så kan det være en udfordring, at mange kvinders pension er lavere.

Få Camillas gode råd

En god pension giver generelt større økonomisk tryghed – og dermed mere frihed. Til webinaret giver PFA’s privatøkonom Camilla Schjølin dig et godt indblik i, hvorfor du skal interessere dig for din pension, og hvordan du med få justeringer kan få den på rette spor. Mandlige kollegaer er naturligvis også velkomne til at kigge med.

Webinaret foregår fredag den 8. marts kl. 11:00-11:45

Du kan tilmelde dig her på linket.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage på dagen, men gerne vil se webinaret efterfølgende, så skal du blot tilmelde dig, og så modtager du et link, når optagelsen er klar.

Du kan allerede nu finde god inspiration

Hvis du allerede nu vil dykke ned i, hvordan du kan styrke din pensionsopsparing, så har vi samlet det vigtigste her på pfa.dk

Arrangør
Tidspunkt
08. mar. 2024
11:00 - 11:45
Sted
Online
teams eller zoom
Pris
Medlemspris:Gratis

Alle priser vises inkl. moms.
Du kan pt. ikke tilmelde dig dette arrangement. Kontakt evt. Ansatte Tandlægers Organisation