Tag konfrontationen

Åbent for medlemmer
Ledige pladser:
5
Tilmeldingsfrist:
08. mar. 2024
Afbud senest:
29. feb. 2024

Morgenwebinar for ledere      
Torsdag 14. marts 2024 kl. 9.00–10.30, online via zoom
Tilmeldingsfrist: 12. marts

Tag konfrontationen:
Hvis du som leder tør at kigge nærmere på, hvad en konfrontation er udtryk for, kan du både bidrage til bedre resultater og en højere trivsel.

Konflikter og konfrontationer er en del af lederens hverdag. De kan opleves som forstyrrende og skade fokus og den gode stemning. Men hvis du som leder tør at kigge nærmere på, hvad en konfrontation er udtryk for, kan du både bidrage til bedre resultater og en højere trivsel.

Indhold
På webinaret arbejder vi med, hvad forskellen er på konflikter og konfrontationer, og hvilke slags konfrontationer, der findes.
Vi ser nærmere på, hvorfor vi og vores medarbejdere ofte reagerer med forsvar, når vi får feedback, og hvordan vi kan lære at opdage, lige før vi falder i ”forsvarsfælden”.

Mod til at turde konfrontationer
Konfrontationer giver ofte et følelsesmæssigt ubehag – både hos os der tager initiativet, men også hos dem, vi konfronterer. På webinaret arbejde vi med, hvordan vi får kompetencerne og ikke mindst modet til at være i det følelsesmæssige ubehag for et øjeblik, og derved turde konfrontere, selv om det kan påvirke harmonien – og måske gøre os selv usikre.

Konkrete værktøjer til din dagligdag
Webinaret bidrager med ny viden og konkrete værktøjer til at arbejde med de vigtige og nødvendige konfrontationer, og du får samtidig input til, hvordan du kan arbejde med konfrontationer i din dagligdag som leder.

Oplægsholder
Birgitte Nortvig er virksomhedsrådgiver og har arbejdet med ledelse, rådgivning og relationer de sidste 25 år. Hun har stået for strategiske udviklingsprocesser, ledelsesudvikling, supervisioner og rådgiveruddannelser for private, statslige, kommunale og politiske organisationer og fagforeninger.

Birgitte har tidligere arbejdet som leder og proces- og udviklingskonsulent. Siden 2008 har hun været selvstændig og etablerede sin nuværende konsulentvirksomhed ”Birgitte Nortvig – fra strategi til handling” i 2013. Hun er desuden ekstern lektor på DTU.

I 2022 udgav Birgitte bogen ”Tag konfrontationen – skab modig dialog og ægte forandring” og i 2018 ”Rådgiverhåndbogen – værktøjer og metoder til værdiskabende rådgivning” på Djøf Forlag. Find omtale af begge bøger her: http://birgittenortvig.dk/ydelser/tag-konfrontationen

Målgruppe: Ledere, der er medlem af ATO.

Deltagergebyr: Det koster 250 kr. ekskl. moms at deltage.

Arrangør: Arrangementet er en del af samarbejdet omkring arrangementer for ledere under titlen ‘Inspiration og værktøjer til dig, som er leder’.

Morgenmødet er arrangeret af Forbundet Arkitekter og Designere i samarbejde med Danske Scenografer, DM, ATO (Ansatte Tandlægers Organisation), Dansk Journalistforbund, Dansk Psykolog Forening, Danske Fysioterapeuter, Den Danske Dyrlægeforening, Ergoterapeutforeningen, Kommunikation og Sprog samt Konstruktørforeningen.

Da mødet afholdes i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab. Ved din tilmelding giver du tilladelse til, at vi kan udveksle disse oplysninger. Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation og slettes af denne, efter at webinaret er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage ved at framelde dig webinaret.

Birgitte Nortvig
Arrangør
Tidspunkt
14. mar. 2024
09:00 - 10:30
Sted
Online
teams eller zoom
Pris
Medlemspris:312,50 kr.

Alle priser vises inkl. moms.
Du kan pt. ikke tilmelde dig dette arrangement. Kontakt evt. Ansatte Tandlægers Organisation