Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Medlemskab i ATO

 

 

Foto: Blue Room. Fra Snart Kandidatdag på Aarhus Tandlægeskole, 2014.

 

Som medlem hos ATO får du første og fremmest en sikring af dit arbejdsliv og dine vilkår som ansat tandlæge. Det sker, fordi ATO målrettet arbejder på at optimere dine forhold som ansat tandlæge - f.eks. lykkedes det til overenskomstforhandlingerne i februar (OK 15) at få forhandlet en endnu højere pension og generelle lønstigninger hjem til alle offentligt ansatte tandlæger.

Det koster det at være medlem hos ATO (kontingentsatser) 

Link til samlet oversigt over, hvad du får som medlem af ATO

*

HER KAN DU MELDE DIG IND

ER DU STUDERENDE? HER KAN DU MELDE DIG IND 

 


ATO forhandler din løn, enten direkte eller ved hjælp af vores tillidsrepræsentanter, som er trænet i at forhandle din løn.

Som redskab har de tilgang til en værdifuld løndatabase, som kun ATO ligger inde med. Her er en oversigt over samtlige offentlige tandlægers løn, hvilket gør det muligt at sikre at alle får samme løn for samme arbejde. Det er fair og solidarisk.

ATO hjælper dig, hvis du får problemer på arbejdspladsen. Det kan være i forbindelse med samarbejdsvanskeligheder, fyring, stress, sygdom eller andet i privatlivet, der gør, at du ikke kan arbejde i en periode.  


Se bladreversion om Hannes løn 

 

 

 

ATO udbyder og tilbyder relevante kurser og efteruddannelse. Til efteråret udbydes DKTE-uddannelse i special- og omsorgstandplejen.

Se oversigt over kurser og efteruddannelse her

Du får vores nyhedsbrev tilsendt hver 3. uge med fagligt relevante artikler og stillingsannoncer.

Se vores sidste nyhedsbrev her

Senest opdateret marts 2018

 

 

 

Bliv medlem!10 gode grund til at blive medlem