Mentorordning for privatansatte

Studerende Nyuddannet tandlæge Mentorordning for privatansatte

Mentorordning for privatansatte

Har du som nyuddannet tandlæge i privat praksis brug for sparring?

I ATO har vi heldigvis et frivilligt mentorkorps, som står klar til at hjælpe dig. Det kan være du har brug for at vende arbejdsmæssige problemstillinger, eller andre udfordringer som nyuddannet tandlæge. Hvad enten du har brug for at mødes, tale i telefon eller noget andet, kan vi i ATO hjælpe dig med at finde en frivillig kollega at tale med.

Som ny på arbejdsmarkedet er der ofte hverdagshændelser, man har brug for at vende med en mere erfaren kollega. Men i nogen situationer har man måske ikke lyst til at gå til sin chef, og der kan en mentor være vejen frem. En mentor er en uvildig kollega, der ikke har nogen tilknytning til arbejdspladsen og kan på den måde være en god sparring i disse situationer. 

Det kan være patientsituationer, der er ubehagelige, usikkerhed i behandlinger, kommunikation med patienten eller situationer med kollegaer.  

Skriv til Ann-Louise i ATO (alm@ato.dk). Mentorordningen er baseret på frivillig basis, så det er ikke sikkert vi kan finde en som kan svare dig samme dag. Men vi vil gøre vores bedste for at du får hurtig hjælp.​​