Morgenmøde for ledere: Fra kollega til leder

Kurser Morgenmøde for ledere: Fra kollega til leder

 

Målgruppe: Morgenmødet er målrettet alle ledere, selvstændige, iværksættere, mellemledere og opinionsdannere, der kan have værdi af at deltage i dagens program.

26. september kl. 9.00-11.00 KBH
28. september kl. 9.00 – 10.30 Aarhus, DM: Åboulevarden 23, 8000 Aarhus
Tilmeldingsfrist: 12. september (KBH) 14. september (Aarhus) 2023

Dørene åbner kl. 08.30 hvor det er muligt at ankomme og få en croissant og en kop kaffe/te, selve morgenmødet starter kl. 09.00.

Står du overfor, eller har du oplevet, overgangen mellem at være nogens kollega til at blive deres leder?

Det kræver en bevidst transition at lande godt i rollen som leder.

Du er allerede i besiddelse af nogle menneskelige egenskaber, der vil hjælpe dig til at skabe resultater sammen med dine medarbejdere. Nu handler det om at finde dig selv i din nye rolle og få skabt dit eget fundament.

På morgenmødet vil du blive præsenteret for nogle værktøjer til at komme godt ind i lederrollen og blive inspireret til hvordan du kan opbygge tillid, følgeskab, styrke relationerne og skabe god ledelse. Få tryghed i din rolle som leder, og skab trivsel og gode resultater med dit lederskab.

 Transitionen til lederrollen

  • Hvad er god ledelse egentlig?
  • Indblik i, hvordan du håndterer transitionen til lederrollen
  • Redskaber til at slippe din gamle rolle – og tage lederrollen til dig

 

Følgeskab, tillid og relationer

  • Få styr på din relation til dine ”gamle” kolleger
  • Lær at kende din vej til følgeskab, troværdighed og tillid

 

Målgruppe: Morgenmødet er målrettet alle ledere, selvstændige, iværksættere, mellemledere og opinionsdannere, der kan have værdi af at deltage i dagens program.

Deltagergebyr: Det koster 250 kr. ekskl. moms at deltage.

Arrangør: Arrangementet er en del af rækken af samarbejdet omkring arrangementer for ledere under titlen ‘Inspiration og værktøjer til dig, som er leder’.

Mødet er arrangeret af Danske Scenografer i samarbejde med Forbundet Kultur og Information, ATO (Ansatte Tandlægers Organisation), Dansk Journalistforbund, Dansk Psykolog Forening, Danske Fysioterapeuter, Den Danske Dyrlægeforening, DM, Ergoterapeutforeningen, FAOD (Forbundet Arkitekter og Designere), Kommunikation og Sprog samt Konstruktørforeningen.

Der vil være afkrydsning ved morgenmødet, hvorfor dit medlemskab vil blive nævnt ved ankomst.

Oplægsholder Charlotte Sommer Madsen.

Charlotte er en stærk strategisk og analytisk rådgiver, som tænker i muligheder og løsninger. Ledelse betragtes af Charlotte som en selvstændig disciplin der skal trænes og udvikles – en disciplin som kræver livslang læring og forudsætter mod, selvindsigt og nysgerrighed. Hun har selv mange års ledererfaring fra danske og internationale virksomheder.

Charlotte har sin fortid som direktør i analysebranchen og har fra denne platform specialiseret sig i at udvikle succesfulde ledere og medarbejdere.  Hun er uddannet på Copenhagen Business School med en HD Afsætning, samt fra Aarhus Universitet med en Master i Positiv Psykologi. Derudover har hun en NLP Master, proceskonsulentuddannelse samt coachuddannelse. Er desuden certificeret i flere personprofilanalyseværktøjer.

Charlotte mestrer at arbejde i et spændingsfelt mellem udvikling af mennesker og strategisk forretningsforståelse.

Målgruppe: Morgenmødet er målrettet alle ledere, selvstændige, iværksættere, mellemledere og opinionsdannere, der kan have værdi af at deltage i dagens program.