Runa Forsikring

Bliv godt forsikret hos Runa Forsikring

​Ikke alle kan blive forsikret hos Runa Forsikring. Men som medlem af Ansatte Tandlægers Organisation kan du.

Hos Runa Forsikring får du ikke bare gode private forsikringer, der gang på gang er kåret bedst i test og god service. Du bliver også en del af et medlemsejet forsikringsfællesskab, hvor omdrejningspunktet er dig – og alle andre medlemmer.

Runa Forsikring driver en forretning, der handler om at skabe fordele for medlemmerne, og de er kendt for at være der, når de har brug for hjælp. Det kan du blandt andet se ved at læse medlemmernes anmeldelser af Runa Forsikring på Trustpilot.

Forsikringer til dit behov

Du kan købe alle privatforsikringer hos Runa Forsikring, så det dækker dine behov, uanset hvor du er i livet. Det gælder fx indboforsikring, husforsikring, bilforsikring, ulykkesforsikring, rejseforsikring, børneforsikring, sundhedsforsikringer og meget mere.

Er du stadig studerende, er der en helt særlig studieforsikring til dig.

Når du har haft en indboforsikring hos Runa Forsikring i tre år, er du i øvrigt berettiget til loyalitetsrabat. Det betyder, at du kan få en årlig rabat på stort set alle forsikringer, hvis resultater er så gode, at vi kan udbetale rabatten. De sidste 10 år har vi udbetalt over 1 mia. kr. i rabatter til vores medlemmer.​

Er du i tvivl om du har de rette forsikringer?

-Få en uforpligtende forsikringsgennemgang
Som medlem hos os kan du booke en uforpligtende forsikringsgennemgang med en medarbejder hos Runa Forsikring.

Bestil en gennemgang af dine forsikringer her

Når du bestiller en gennemgang af dine forsikringer, bliver du ringet op af en medarbejder hos Runa Forsikring. Sammen gennemgår I din families forsikringer, så du efter samtalen har overblik over hvilke forsikringer og dækninger, der er relevante for din husstand. Du får samtidig et uforpligtende tilbud på forsikringer fra Runa Forsikring.

ATO-medlemmers børn kan også blive forsikret

Det betyder, at de kan få adgang til Runas forsikringer, uden at de nødvendigvis har en faglig tilknytning.

Eneste krav for at kunne købe forsikringer er, at de køber en forsikring hos Runa Forsikring inden de fylder 31 år, og at deres forældre har mindst en forsikring hos Runa Forsikring.

OBS: For at kunne købe en studieforsikring skal man fortsat være tilknyttet et studie, der berettiger til medlemskab.

Lige nu skal ATO-medlemmers børn ringe til Runa Forsikring for at købe forsikringerne, men inden længe bliver det også​ muligt at købe forsikringer online. ​

Runa Forsikring er en del af LB Forsikring, der også består af Lærerstandens Brandforsikring og Bauta Forsikring.
Ring, og få et tilbud på 33 95 76 82, eller læs mere på Runa Forsikrings hjemmeside.​

Eller se nedenfor, hvor nemt det er at få et tilbud fra RUNA forsikring. Du skal oplyse dit ATO-medlemsnummer, når du henvender dig.

ATO-forsikringsforløb-2023
ATO-forsikringsforløb-2023

Du kan sammenligne priser på forsikringer på www.forsikringsguiden.dk

Kontaktperson i ATO: Lene Juul Jensen, 33 14 00 65 / ljj@ato.dk