Kursusudvalget

Om ATO Udvalg Kursusudvalget

Kursusudvalget holder fire til seks møder om året. Møderne foregår oftest i ATO’s lokaler og starter ca. kl. 12 og slutter omkring kl. 16.00.


Der går meget tid med brainstorming på overordnet tema for EK (efterårskursus). Hvem skal holde oplæg, dialog med oplægsholdere mv. Er der andre, som holder noget med lignende emner i samme periode osv.
Derudover arrangerer vi DKTE i samarbejde med tandlægeskolerne, hvor der skal planlægges program, findes lokaler osv. Programmet er mere eller mindre fast, da det har været udbudt i mange år, men der er selvfølgelig ændringer i, hvem der ved meget om emnerne og hvad der er aktuelt behov for.
Da kursusudvalget har brug for inspiration til oplægsholdere, har vi et budget, som vi selv fordeler, efter vi har fundet ud af hvem der skal afsted og finde inspiration i fx andre lande.
Som medlem får man altså mulighed for at præge kursusudbuddet, man får faglig sparring og netværk med tandlæger fra hele landet og man kan deltage vederlagsfrit på efterårskurset.
KUV er som regel repræsenteret på nordiske kongresser og ved møder i de internationale pædodontiorganisationer EAPD og IAPD, hvor vi får kendskab og inspiration til udenlandske foredragsholdere.

Kursusudvalgets medlemmer:

Pernille Hess, forperson
Rødovre Kommunale Tandpleje

Marie-Louise Milvang Nørregaard
IOOS, sektion for Pædodonti

Nicoline Moos
Køge Kommunale Tandpleje

Mette Lund
Odense Kommunale Tandpleje

Lotte Eschen
Rebild Kommunale Tandpleje

​Spørgsmål og kommentarer til kursusudvalget kan sendes til:

​ATO’s sekretær for kursusudvalget

Ann-Louise Madvig Sigfredsson
Tlf: 33 14 00 65
alm@ato.dk​